Samen verder, direct goed geregeld

Bij Samenlevingscontract Direct regel je het direct

Efficiënt

In enkele stappen direct online geregeld

Voordelig

Geen extra kosten en kostbare tijd

Waarom online een samenlevingscontract regelen?

Yes! Jullie gaan samenwonen. Een belangrijke gebeurtenis. Er moet een samenlevingscontract komen, zover waren jullie al. Misschien niet heel romantisch, maar wel heel belangrijk. Want er kan natuurlijk van alles jullie romantische pad kruisen …

Toch komt het er maar niet van. En dat begint al bij die afspraak maken. Je vergeet het steeds. Druk op het werk. En eenmaal ’s-avonds thuis eindelijk (samen!) op de bank, bedenk je je dat de befaamde ‘kantoortijden’ inmiddels wéér voorbij zijn.

dummy07

Maar hier is samenlevingscontractdirect. Niks afspraak maken. Geen kantoortijden. Althans, niet voor jullie. Eerst helemaal afreizen naar het kantoor van de notaris? Welnee. Hier regel je het merendeel wél gewoon vanaf jullie eigen bank. Je hoeft het samenlevingscontract straks alleen nog maar te ondertekenen en mee te nemen. Easy.

Jij en je partner hebben allebei een druk bestaan. Een prima baan en een druk sociaal leven. En trouwens, je regelt toch alles online?

Jullie hebben voor jezelf al op een rijtje hoe jullie de gezamenlijke bezittingen willen verdelen mochten jullie uit elkaar gaan. Wie die mooie eettafel krijgt bijvoorbeeld. Maar ook waar jullie spaargeld heen gaat als één van de twee overlijdt. Deze zaken en meer stel je online op in een contract, gewoon thuis op de bank. Wie krijgt die bank eigenlijk als we uit elkaar gaan?

Klik. Verzonden. De eerste stap naar een samenlevingscontract is gezet. Direct online.

Het online regelen scheelt tijd voor jullie, maar ook voor de notaris, en dat zie je terug in de kosten. Het enige waarvoor jullie wel nog naar de notaris moeten, is voor een handtekening. Die mag natuurlijk niet ontbreken onder het samenlevingscontract. Verder wonen jullie natuurlijk nog steeds ‘gewoon’ samen, maar nu mét goede afspraken. Zijn er belangrijke levensveranderingen, dan kunnen jullie die voorwaarden altijd nog aanpassen. De notaris van samenlevingscontractdirect regelt het voor je. Direct.